Nahrávam Udalosti

Zámer víkendu



Pred tvorbou nášho sveta sa Stvoriteľ bol v stave neprejavenia. V tejto fáze tvorby si tvorbu premyslel od začiatku až po jej koniec. Stanovil tu pravidlá, formy, návody, trvanie a následnú recykláciu. Určil prostriedky, živly, potrebné k tvorbe. Tento návod a pravidlá nazývame Akašou. Tá sa nachádza vo všetkých úrovniach tvorby, riadi sa ňou celá tvorba. Počas víkendu si uvedomíme, aké sú to návody a pravidlá, aký postup zvolil Stvoriteľ, popíšeme si naše ľudské telo v téme žívlovej dominancie a popíšeme si techniky, ktoré budeme používať pri práci so živlami v skrytom i zjavenom svete. Naučíme sa techniku, ako si nabíjať naše telo energiou, ako s ňou pracovať.

Pochopením a prepojením sa so živlami nastáva skutočná, plnohodnotná tvorba človeka na zemi. Naučíš sa, ako vytvárať svet, v ktorom budeš skutočným Tvorcom. A ako sa to prejaví v tvojom živote?

Predstav si, že tvoj život začne oveľa ľahšie plynúť. Témy, s ktorými si viedol pocitový boj, alebo si nerozumel výzvam v tvojom živote sa stanú jasnými a logickými, dokážeš si nastaviť svoje prostredie tak, aby si sa ty i ostatní v ňom dobre cítili.

Živly majú silnú moc a tá sa skrýva aj v Tebe!

Táto téma je vhodná aj pre sprievodcov obradmi, rituálmi a kruhmi! 

Čo ťa počas víkendu čaká?

* Meditačné cvičenia a pohybové meditácie.

* Teória a prax kumulovania energie vo svojom tele.

* Zistíme, že našim telom nekončí naše pôsobenie..

* Pochopenie, že stvorený svet v svojej rôznorodosti prejavu a formy je stvorený jednoducho.

* Naciťovanie energie a jej kvalít vo svojom priestore.

* Výlet do okolia a práca s energiou v prírode.



Organizačné informácie

Dátum: 25. – 27. 10. 2024 

Čas: začiatok je v piatok o 17:00 a koniec je v nedeľu o 15:00

Miesto: stredisko Rime Dzong v Slovensko-moravských Karpatoch
Rime Dzong je miesto, ktoré podporuje tento typ vzdelávania. Dom je posadený do pekne udržiavanej záhrady. Nachádza sa tu spoločenská miestnosť, jedáleň, kuchyňa a izby na prespanie sú troj, štvor a päťpostelové. Stredisko je vybudované na okraji obce Podkozice, ktorá  sa nachádza v Slovensko-moravských Karpatoch, neďaleko Starej Turej. V bezprostrednom okolí je veľa lesov v prirodzene zvlnenej krajine.

Lektor: Joli Litvaj a Natalia Ladenka

Cena: 260€
* 146€ sa platí vopred, prevodom na úče
t po prihlásení
* 114€ sa platí v hotovosti na mieste stretnutia

Podmienky platieb a rezervácie

* Vaša registrácia je platná až po úhrade zálohy vo výške 146€ na náš účet.
* V prípade, že ste sa registrovali a neuhradili ste, a kapacita seminára sa naplní, bude vám ponúknuté miesto náhradníka.
* V prípade, že sa seminár naplní, môžete sa registrovať ako náhradník.
* Ak iný účastník zruší svoju účasť, budeme vás kontaktovať.

ZRUŠENIE ÚČASTI
Nakoľko aj vaša prihláška ovplyvňuje počet osôb, potrebných pre otvorenie kurzu/seminára, prijali sme pravidlá, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť z organizačného hľadiska ich realizáciu nasledovne:

  • V prípade nemožnosti sa kurzu zúčastniť, má účastník právo poslať za seba náhradníka alebo zrušiť svoju účasť.
  • Táto zmena však musí byť oznámená pred začiatkom kurzu prostredníctvom emailu podujatia@vedomaskola.sk.

STORNO PODMIENKY
* v prípade storna do 7 dní pred začiatkom podujatia prepadá 100% zálohy.
* v prípade storna do 14 dní pred začiatkom podujatia prepadá 50% zálohy.
* v prípade storna viac ako 14 dní pred začiatkom podujatia sa záloha vracia v plnej čiastke. 

Škola živlovej mágie pozostáva
z 5 stretnutí

Aj keď Škola živlovej mágie je koncipovaná ako celok, môžeš absolvovať samostatne iba jednu tému. Absolvovaním všetkých ostatných stretnutí získaš komplexný vhľad do praxe a jednotlivé prepojenia ti dajú ucelený obraz. Odporúčame preto sa zúčastniť všetkých stretnutí.

Joli Litvaj
Joli Litvaj

Je absolventom Školy poznania Soni Pankovej, ktorá ho priviedla k vnímaniu sveta cez živlovú optiku. Momentálne pôsobí v Univerzite vedomého života ako lektor Rozpoznania skutočnosti.

“Od svojho útleho veku som sa zaujímal o prírodu, neskôr sa môj záujem presmeroval na veci za hranou „reálneho sveta piatich zmyslov“. Bolo to aj z dôvodu, že som bol vždy citlivý a vnímavý k okoliu a pochopil som, že je pre mňa prirodzené vnímať svet aj za touto hranicou. Postupne som sa učil a stále sa učím tento skrytý svet vnímať, objavovať a pôsobiť v ňom. Pretože som z môjho okolia zachytil podnety k zdieľaniu mojich skúseností, vznikla Škola živlovej mágie, v ktorej vediem záujemcov krok po kroku uvedomiť si ich vlastné schopnosti a ukázať im, ako ich môžu rozvíjať v súlade so zámerom Stvoriteľa.”



Natali Ladenka
Natali Ladenka

Celý život si uvedomujem, že sme síce ľudské bytosti, no tiež máme dary, ktoré náš ľudský prejav presahujú. Cítenie jemnohmotných energií, prirodzená múdrosť, ktorú v sebe nesieme, či viera, ktorá nás vedie.  Zopár rokov som žila v lone prírody, kde boli mojími učiteľmi majstri živlov a prírodné javy. Tak som začala rozvíjať i svoje vnímanie skrytých svetov, prírody a živlov, ktoré sú súčasťou každej bytosti i každodennosti. Tieto dary mi pomáha udržiavať pravidelný pobyt v prírode, kde načúvam prírodným posolstvám. Zaujímam sa aj o pôsobenie  živlov v ľudskom tele, či vo vzťahových vlneniach. Práve telo a stelesnenie vnímam ako úžasný nástroj spojenia sa s ďalšími úrovňami bytia, a tak i so spojením sa s božskou podstatou.

V neposlednom rade patria do môjho života i rozjímacie cvičenia, ktoré mi prinášajú sústredenie a stíšenie sa. Od útleho veku ma tiež sprevádza záujem o ľudskú Dušu, správanie človeka i spoločnosti a o transpersonálnu psychológiu. Som absolventka Školy živlovej mágie a aktuálne sa zaúčam za učiteľku Rozpoznania skutočnosti a zároveň som žiačka UVŽ.

Prihlasovací formulár



Go to Top