Nahrávam Udalosti

Jeden vzťah alebo jeden partner

Je normálne byť s jedným človekom celý život? Je prirodzené meniť partnera/ku podľa životnej etapy, či zámerov? Môžem prežívať viacero vzťahov s jedným/nou partnerom/kou alebo mať vzťah s viacerými partnermi? Čo sa deje, keď sa vytratí zo vzťahu zamilovanosť? Môže zamilovanosť pretrvať do konca života? Je normálne zažívať vo vzťahu nudu keď tak kedy a ako dlho? Ako sa vlastne správne dá rozpoznať skutočná láska?

Zamilovanosť nie je láska. V súčasnej dobe si veľmi pletieme lásku s emóciou a tragicky to ovplyvňuje prirodzený vývoj vzťahu. To, čo nás najviac vzrušuje/rozrušuje nemusí byť to, na čom by sme mali stavať dlhodobý vzťah. Aj nuda môže byť dôkazom hlbokej vášne spojenia. Žijeme v šialene rýchlej dobe a oprávnene máme pocit lietania vo vzdušnej krútňave. Každý vzťah, aj ten prchký, aj ten trvalý má svoje etapy vývoja a tou poslednou je dokonanie. Aj napriek tomu, že vzťah dokoná, milovaná osoba nám môže ostať v blízkosti a spojenie s ňou pokračuje. Možno si stačí len pripomenúť „fyzikálne vlastnosti“ budovania vzťahov. Pozývame vás na pochopenie Troch etáp rozvážnych vzťahov a odhalenie podstaty každej z nich nás zorientuje natoľko, že budeme vedieť, kam pokračovať alebo kam sa vrátiť, ak sa nedarí.

Sprevádzať vás bude lektor, ktorý je autorom ucelenej psychologickej metodiky v oblasti spravovanie vlastnej osobnosti a vzťahov medzi účastníkmi budovania spoločenských celkov s názvom „Rozpoznanie skutočnosti“. Jeho poznanie vychádza z terapeutickej praxe pri riešení krízových situácií. Práve pri ich náprave sa skladala koncepcia návodov, ako krízam predchádzať.

Termín: 15. 02. 2024
Lektor: Leri Veleslav Švec https://vedomaskola.sk/leri-svec/
Miesto: Klub Fešanda, LUHY Nádražná 26, Partizánske

Čas: 14:00 – 17:00
Cena: 30€

Na podujatie sa registrujte u organizátorky kurzu Martiny Menšíkovej na mensikova@mensik.sk, alebo na 0911-568-377.

Ďalšie stretnutia kurzu nájdete na stránke kurzu Rodinné desatoro.



Go to Top