Nahrávam Udalosti

Kto drží kasu

Mám právo na vlastné peniaze? Odkedy som sa oženil/ vydala, akoby začalo platiť „Čo je tvoje, to je moje a čo je moje do toho ťa nič!!? To akože naozaj je všetko naše, vrátane ponožiek a nohavičiek? Tak teda o čom vlastne môžem rozhodovať sám??? Kto v tejto rodine vlastne šéfuje???

Partnerstvá zbytočne prežívajú krízy a dokonca vážne ohrozenia zväzku len preto, lebo si nevedia dohodnúť, kto a za čo rozhoduje. Do akej miery sa môžeme rozhodnúť sami a o čom by sme sa mali radiť s druhou polovičkou? Je to nielen súčasná dilema a pritom sa jedná takmer o banálny problém. V každom spoločenskom, či podnikateľskom projekte je životne dôležité transparentné rozdelenie právomocí a zodpovednosti, len v tom rodinnom si myslíme, že všetko sa tak nejako udeje samo. OMYL. Ponúkame vám jedinečný model rozdelenia zodpovednosti ako aj právomocí v rodinnom zväzku, ktorý sa dá aplikovať práve pre naše spoločenské usporiadanie. Veríme, že vám to pomôže upratať si, kto za čo zodpovedá a tým získať pocit spoľahlivosti a dôvery jeden k druhému. Snáď vám aj osožne predstavíme skutočnú podstatu úlohy vedúceho a vedeného. Rozpustíme spolu predsudok o podpapučovom mužovi a žene priviazanej k sporáku, zrušíme funkciu hlavy rodiny aj jej krku a uvidíme, že aj dvaja vo vzťahu môžu byť v role vedeného aj vedúceho súčasne. Nedáva vám to zmysel? Tak si to skúste nechať poriadne vysvetliť.

Sprevádzať vás bude lektor, ktorý je autorom ucelenej psychologickej metodiky v oblasti spravovanie vlastnej osobnosti a vzťahov medzi účastníkmi budovania spoločenských celkov s názvom „Rozpoznanie skutočnosti“. Jeho poznanie vychádza z terapeutickej praxe pri riešení krízových situácií. Práve pri ich náprave sa skladala koncepcia návodov, ako krízam predchádzať.’

Termín: 18. 01. 2024
Lektor: Leri Veleslav Švec https://vedomaskola.sk/leri-svec/
Miesto: Klub Fešanda, LUHY Nádražná 26, Partizánske
Čas: 14:00 – 17:00
Cena: 30€

Na podujatie sa registrujte u organizátorky kurzu Martiny Menšíkovej na mensikova@mensik.sk, alebo na 0911-568-377.

Ďalšie stretnutia kurzu nájdete na stránke kurzu Rodinné desatoro.



Go to Top