Nahrávam Udalosti

Rodič alebo bachar

Ako dieťa má alebo môže zmeniť život svojim rodičom? Čo si môžem ako vychovávateľ dovoliť a čo nie? Ako sa vlastne dieťaťu zadávajú hranice? Aká je tá správna výchova? Aký je vlastne rozdiel medzi tyranom a prirodzenou autoritou? Dá sa budovať vzťah rodič a dieťa na rovnocennej úrovni? Je rovnocennosť a seberovnosť to isté?

Snáď nám napadne na tému rodičovstva ešte bezpočet ďalších otázok. Nechceme predpovedať, ktorým sa budeme venovať na našom stretnutí. Spoliehame sa na to, že sami si prinesiete vlastné. My môžeme len zaručiť, že na každú otázku, ktorú nastolíte, spolu nájdeme odpoveď.

Pozývame vás na spoločné objavovanie princípov prirodzenej autority a jej pôsobenia v oblasti nielen výchovy detí. Autorita sa totiž správne po slovensky nazýva „vplyvná osobnosť“. Uznáte, že rodič je pre svoje dieťa nesporne veľmi vplyvnou súčasťou jeho života. Aj dieťa však má svoj vplyv na svoje okolie a preto je dôležité poznať niekoľko dôležitých princípov, ktoré podporujú zdravé a vyvážené vzťahy rodinného spoločenstva.

Sprevádzať vás bude lektor, ktorý je autorom ucelenej psychologickej metodiky v oblasti spravovanie vlastnej osobnosti a vzťahov medzi účastníkmi budovania spoločenských celkov s názvom „Rozpoznanie skutočnosti“. Jeho poznanie vychádza z terapeutickej praxe pri riešení krízových situácií. Práve pri ich náprave sa skladala koncepcia návodov, ako krízam predchádzať.

Viac informácií o lektorovi „Leri“ Veleslav Švec https://vedomaskola.sk/leri-svec/

Termín: 14. 9. 2024
Miesto: Klub Fešanda, LUHY Nádražná 26, Partizánske
Čas: 14:00 – 17:00
Cena: 30€

Na podujatie sa registrujte u organizátorky kurzu Martiny Menšíkovej na mensikova@mensik.sk, alebo na 0911-568-377.

Ďalšie stretnutia kurzu nájdete na stránke kurzu Rodinné desatoro.



Go to Top