Nahrávam Udalosti

VZDUCH – z cyklu Škola živlovej mágie

Tento seminár je určený len pre absolventov prvej časti – Akaša. Ak ste ešte neabsolvovali časť Akaša, ponúkame prihlásiť cez formulár na konci ako záujemca. Nový turnus začne v septembri a budeme posielať všetkým záujemcom informácie.

Rozprávka o stvorení sveta

Pri stvorení sveta sa stretli dve živlové sily: Oheň a Voda. Oheň zo seba vyžaroval horúcu silu, bol priamy, priam až elektrický. Voda stála oproti nemu, pôsobila magneticky, prijímajúco, pokojne. Boli ako dve ruky, natočené dlaňami k sebe.

Lenže chýbal im priestor, kde by mohli spolupracovať. Boli na opačných koncoch svojej energetickej hodnoty a vedeli, že spoločným stretnutím by sa vyrušili. Viedli by neustály boj… a nebolo by nič! Žiadny svet, ako ho poznáme.

A tak prišiel Vzduch, aby obe sily prepojil. Vďaka nemu sa vytvorilo neutrálne prostredie, kde tieto dve živlové sily mohli spoločne tvoriť… a stvorili štvrtý živel Zem.

Ako je možné, že všetko má svoj tvar, účel a zmysel existencie? Pretože máme ešte piaty živel – Akášu (Éter), živel snenia. Je našou knižnicou znalostí, vďaka ktorej každá tvorba má svoj účel, formu či trvácnosť.

Toto je naša rozprávka o stvorení sveta. Pozývame ťa spoznávať nekonečný potenciál živlov v tvorbe tvojho života!

Pochopením a prepojením sa so živlami nastáva skutočná, plnohodnotná tvorba človeka na zemi. Naučíš sa, ako vytvárať svet, v ktorom budeš skutočným Tvorcom. A ako sa to prejaví v tvojom živote?

Predstav si, že tvoj život začne oveľa ľahšie plynúť. Veci, s ktorými si viedol pocitový boj, alebo dral cez koleno, zrazu pôjdu ľahko, alebo ich nebudeš potrebovať. Predstav si, že dokážeš nastaviť prostredie okolo seba, aby si sa ty i ostatní v ňom dobre cítili.

Živly majú silnú moc, a tá sa skrýva aj v Tebe!

Pozývame aj sprievodcov obradmi, rituálami a kruhmi! 

Stretnutie tretie: VZDUCH

Vzduch by sa dal prirovnať dielni majstra, je to bezpečné miesto kde prebieha samotná tvorba, kde sa vyrábajú nové výrobky a rozoberajú nepodarky, ale aj veci čo doslúžili. Je to miesto kde pracujeme nástrojmi ohňa ale i vody. Tu sa všetko pečie, miesi, hnetie do finálnej podoby tvaru a účelu, za presných postupov podľa živlu Akáše. Tu sa učni a tovariši učia svojmu budúcemu majstrovstvu. Majster v dielni prísne ale zároveň s láskou formuje ich zručnosti.

Áno mnohí ste už pochopili, dielňa živlu vzduchu je miestom bezpodmienečnej lásky.

Škola živlovej mágie je koncipovaná ako celok. Absolvovaním všetkých stretnutí získaš komplexný vhľad do praxe a jednotlivé prepojenia ti dajú ucelený obraz. Odporúčame preto sa zúčastniť všetkých stretnutí. Prvý turnus už prebieha, ale môžeš sa prihlásiť cez formulár nižšie ako záujemca o nový turnus, ktorý začne v septembri 2022.

Termíny školy:

28.-.30.1.2022 – Akáša
25.-.27.2.2022 – Oheň
25.-.27.3.2022 – Vzduch
29.4.-1.5.2022 – Voda
27.-.29.5.2022 – Zem, Iniciačný obrad

Organizačné informácie

  • Stretnutie sa koná na Prameni života, nádhernom prostredí uprostred lesov, ďaleko od mesta či dediny. Ideálny priestor na skúmanie živlov v nás i v prírode.
  • Sprevádzať ťa bude Joli Litvaj, mestský šaman a Laura Haršániová, prírodná víla.
  • Cena za víkend je 122 Eur za organizáciu a lektorné) + 82 Eur  za ubytovanie a stravu.

Prihláška záujemcu o školu Živlovej mágie

Nový turnus otvárame v septembri 2022. Vyplň formulár a mi ťa budeme včas informovať o presnom termíne začatia. Tento krok je nezáväzný.



Go to Top